ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ενα εξοχικό παρακαλώ»

ενα-εξοχικό-παρακαλώ-396115

H κωμωδία «Ένα εξοχικό παρακαλώ», που πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21.15 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα, την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα; Οι απαντήσεις θα δοθούν από τους πρωταγωνιστές στη σκηνή.

Τους χαρακτήρες του έργου ενσαρκώνουν πάνω στη σκηνή οι ηθοποιοί: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μανωλάκου, Άρης Τσάπης, Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Σπύρος Πούλης. Το σενάριο έγραψε ο Γιώργος Φειδάς, τη σκηνοθεσία – καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Νατάσσα Χατζηανδρέου, τα σκηνικά επιμελήθηκαν οι Αντώνης Χαλκιάς και Νατάσσα Παπαστεργίου, τα κοστούμια η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τις φωτογραφίες ο Θωμάς Χρυσοχοΐδης. Τις δημόσιες σχέσεις και την προβολή ανέλαβε η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνος περιοδείας είναι ο Βλάσσης Θεοδωρίδης και η παραγωγή ανήκει στους Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη.

Σημεία προπώλησης είναι το «Καπνοπωλείον Γνήσιον» Σπυρίδη 96, τηλέφωνο 2421214024 και το κατάστημα Κεχαίδης: Μουσική – Ήχος – Φως, τηλέφωνο 2421037891.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου