ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία για καλό σκοπό

συναυλία-για-καλό-σκοπό-452285

Το μιούζικαλ «Μαρινέλλα για πάντα» διοργανώνουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μαγνησίας και ο Σύλλογος «Φλόγα» την ερχόμενη Τρίτη 30 Μαΐου στις 21.15 στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον, στέλνοντας σε κάθε κατεύθυνση μηνύματα ελπίδας.

Οι δύο σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, με πρεσβευτή ελπίδας τον ταλαντούχο Βολιώτη ερμηνευτή Απόστολο Γκίκα, ο οποίος είναι γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, και στόχο την ενίσχυση του έργου τους, καθώς μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν υπέρ του αγώνα ζωής των καρκινοπαθών και των παιδιών που αγωνίζονται στον στίβο της ζωής.

Οι διοργανωτές της βραδιάς παραχώρησαν χθες συνέντευξη Τύπου στο καφέ «Ζώγια», υπογραμμίζοντας το κοινωνικό μήνυμα της προσπάθειας, με την ευχή να παραμείνει ανοιχτή η αγκαλιά του κόσμου.

Μιλώντας εκ μέρους του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας, η Βασιλική Καλούτσα τόνισε ότι το μήνυμα που αναδύεται από τη συγκεκριμένη προσπάθεια, είναι η συνένωση δυνάμεων για καλό σκοπό, η αλληλεγγύη και η δύναμη της ζωής, με γνώμονα τα συναισθήματα ανθρωπιάς που αποτελούν την κινητήριο δύναμη για όλα. Παράλληλα εξέφρασε ευχαριστίες στην τοπική κοινωνία και το «καφέ Ζώγια» για τη στήριξη.

Παίρνοντας τον λόγο η υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας, Ντίνα Τριανταφύλλου, αναφέρθηκε στη διαρκή, συγκινητική στήριξη της τοπικής κοινωνίας. «Ευχαριστούμε τους πάντες διότι μας αγαπάνε και μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε», είπε η ίδια, τονίζοντας ιδιαιτέρως την ευαισθησία του Απόστολου Γκίκα, ενώ εξέφρασε την ευχή «να μην υπάρξουν νέες διαγνώσεις καρκίνου, είτε σε ενήλικες είτε σε παιδιά».

Ο Απόστολος Γκίκας, τόνισε από την πλευρά του ότι η βραδιά έχει ως στόχο την ενίσχυση των δύο συλλόγων, την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την αρρώστια που, δυστυχώς, μαστίζει στις μέρες μας, ενώ προσέθεσε ότι «πρέπει να είμαστε όλοι ενημερωμένοι για τις δράσεις πρόληψης που πραγματοποιούνται και παράλληλα ενημερωμένοι».

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρινέλλα για πάντα είναι αφιερωμένη σε μια ιστορία, ένα όνομα μοναδικό, μια γυναίκα που χάραξε την ελληνική μουσική σκηνή. Ο βολιώτης ερμηνευτής Απόστολος Γκίκας ξεδιπλώνει στη σκηνή μια πορεία 60 χρόνων σε μια μοναδική παράσταση. Σε κείμενα Γιάννη Μαλαμούση και σκηνοθεσία Απόστολου Γκίκα, η ζωή και τα τραγούδια της μεγάλης κυρίας της Ελλάδας, θα ξεδιπλωθούν σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, η πώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί στο ταμείο του θεάτρου, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των δύο συλλόγων.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου