ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο «Λύκος και τα τρία γουρουνάκια» σήμερα στο Αχίλλειον

ο-λύκος-και-τα-τρία-γουρουνάκια-σήμε-482841

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου σε δύο παραστάσεις 17.15 και 19.15 στο Αχίλλειο, την παιδική παράσταση «Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια».

Tο πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη, σε μια νέα θεατρική απόδοση, όπου θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους. «Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες»! Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους «κλέψει» τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του ….βοηθού του!! Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους; Η συνέχεια στη σκηνή.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Ιρις Ανδριοπούλου, Άννα Γιαννακίδου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Χρήστος Βασιλακόπουλος.

Προπώληση δισκοπωλείο Classic, τηλέφωνο 24210 20059. Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση είναι 7 ευρώ και στο ταμείο 9 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου