ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στον Βόλο ο Δημήτρης Αρώνης

στον-βόλο-ο-δημήτρης-αρώνης-494156

Το Μοa Bones live παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου μετά τις 9.30μ.μ. στο Tender bar στην οδό Ογλ στον Βόλο!

Το ζωντανό project του Moa Bones, κατά κόσμον Δημήτρη Αρώνη, έρχεται από την Αθήνα για μια βραδιά χωρίς είσοδο στο μικρό μουσικό στέκι της οδού Ογλ, εκεί όπου για 34 χρόνια λειτουργούσε το ιστορικό Μαραμπού.

Η μουσική ταυτότητα του Moa Bones που ωριμάζει ήδη πάνω από 7 χρόνια, έχει δώσει μια νέα πνοή στην εναλλακτική μουσική σκηνή της Ελλάδας. Όλοι έχουν εκπλαγεί με την αγγλόφωνη folk και μελωδική κιθαριστική μουσική του Δημήτρη Αρώνη που αντλεί στοιχεία country, blues και 70’s rock. Ο δημιουργός καταφέρνει αβίαστα να μας βάλει σε ένα μουσικό κόσμο δικό του, με έμπνευση, χιούμορ και ευαισθησία που αφοπλίζει. Με «φανατικό» κοινό θαυμαστών και φίλων πλέον, έχει παρουσιάσει τη δουλειά του στη Γιορτή της Μουσικής και σε μπαρ της πόλης μας με επιτυχία. Στην τέταρτη του πλέον εμφάνιση στον Βόλο, αναμένεται να μας παρουσιάσει διασκευές που κλείνουν το μάτι στους Johnny Cash, Fleetwood Mac κ.ά. και φυσικά κομμάτια δικά του από τους δύο δίσκους του: «Αquarelles» και «Spun».

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά λόγω περιορισμένης χωρητικότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον τηλεφωνικά στο 6975706945 για κράτηση ή φυσικά να προσέλθουν στον χώρο απευθείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου