ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πάρτι αναμνήσεων στο «Hayatt»

πάρτι-αναμνήσεων-στο-hayatt-520833

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με πρωταγωνιστές τρεις δημοφιλείς ερμηνευτές, τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Λάκη Τζορντανέλι, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 22.00 στο coffee bar «Hayatt» που βρίσκεται στο Σουτραλί Αγριάς.

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’70, θα ερμηνεύσουν αγαπημένες δημιουργίες που συγκινούν πάντα το κοινό, κάνοντας μια αναδρομή στο χθες και το σήμερα της μουσικής τους διαδρομής.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τραγουδιστής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός, με 30ετή επιτυχημένη θητεία στις πίστες και τη δισκογραφία, ξεκίνησε την καριέρα του με το συγκρότημα των «Poll» με τους Κώστα Τουρνά και Σταύρο Λογαρίδη. Έχει πολλές επιτυχίες και αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό του. Το 1975 συμμετείχε μαζί με τη Μπέσσυ Αργυράκη στο 14ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και απέσπασαν το πρώτο βραβείο με το τραγούδι του «Σαν ένα όνειρο». Το 1977 μετείχε στην ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο φεστιβάλ της Γιουροβίζιον με το «Μάθημα Σολφέζ» του Γιώργου Χατζηνάσιου, εγγράφοντας, παράλληλα, πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης έχει αναπτύξει ανάλογη μουσική διαδρομή, έγινε γνωστός για το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής του και συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που έχουν βραβευτεί στο θρυλικό Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης έλαβε το Α΄ Βραβείο στο συγκεκριμένο φεστιβάλ με το τραγούδι: «Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη γη».

Ο εξίσου δημοφιλής Λάκης Τζορντανέλι, στο διάστημα 1967-1969 ήταν τραγουδιστής στο συγκρότημα «Cinquetti», που έπαιζε κυρίως διασκευές ξένων επιτυχιών στα ελληνικά. Επιτυχίες της εποχής αυτής ήταν το «Κορίτσι του φίλου μου», διασκευή του ιταλικού «La donna di un amico mio» του Αλ Μπάνο, το «Υπερήφανη Μαίρη», διασκευή του «Proud Mary» των Creedence Clerwater Revival καθώς και το «Αγοράζω παλιά». Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα. Πήρε την τρίτη θέση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 1975 με το «Δικό μου τραγούδι» ενώ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και η διασκευή του τραγουδιού «Τζενγκινς Χαν».

Την ηχοληψία της αποψινής μουσικής βραδιάς επιμελείται ο Κωνσταντίνος Χούσιος. Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και το τηλέφωνο κρατήσεων 2428091014.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου