ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στον Πάνο Κόκκινο

αφιέρωμα-στον-πάνο-κόκκινο-526119

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο συντοπίτη καλλιτέχνη και ερμηνευτή Πάνο Κόκκινο διοργανώνεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 8.00μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας. Η βραδιά διοργανώνεται ως ένδειξη τιμής προς έναν σημαντικό άνθρωπο, που υπηρέτησε με τόση ευπρέπεια και αξιοπρέπεια την ποιοτική ελληνική μουσική, και βραβεύτηκε επανειλημμένα στα Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, τις εποχές που ήταν ορόσημο στον ελληνικό χώρο, και συμμετείχαν όλοι οι μεγάλοι συνθέτες και δημιουργοί που διαμόρφωσαν στη συνέχεια τον νεότερο μουσικό μας πολιτισμό.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο: «Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών», ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, το παγκόσμιο Δίκτυο «Περραιβία» – Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών, και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου, για να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και όπως του αξίζει, ένας σοβαρός και εξαίρετος καλλιτέχνης, που δικαιούται από όλους μας την αναγνώριση και τον σεβασμό, όπως είναι ο Πάνος Κόκκινος.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Τόλης Κόκκινος, ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων «Ιωνία» με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη.

Την ορχήστρα απαρτίζουν οι: Τόλης Κόκκινος, πιάνο – καλλιτεχνική διεύθυνση, Κώστας Δρακούλης, Στέφ. Βάτσιος, μπουζούκι, Δημ. Νάσιος, κιθάρα, Κώστας Χαλάτσης, μπάσο, Αγγελος Τσιριγωτάκης, ντράμς.

Όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Πάνο Κόκκινο να ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες του επιτυχίες, που κέρδισαν βραβεία και διακρίσεις στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στη μεγάλη του -και άκρως επιτυχημένη- πορεία των 60 χρόνων στο ελληνικό τραγούδι.

Τον συνοδεύουν σε αυτό το θαυμάσιο μουσικό πρόγραμμα οι ερμηνευτές Τζίνο Κόκκινος και Μαρία Καργαδούρη. Εισιτήρια προπωλούνται στην συμβολική τιμή των 7 ευρώ από τα εξής σημεία: Δισκοπωλείο CLASSIC-Ερμού 187 στο Βόλο, τηλέφωνο 24210-20059, Μουσικός Οίκος Κεχαϊδη – 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλέφωνο 24210-37891, Χορωδία «Ιωνία» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου, τηλέφωνο 6940-997748, στη Ν. Αγχίαλο στο Βιβλιοπωλείο «Ο Μικρός Πρίγκηπας», Οδός 30ης Ιούλιου 76, κ. Χαντή και στον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας τηλέφωνο 6974-881944.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου