ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Κώστας Κομνηνός εκθέτει…

ο-κώστας-κομνηνός-εκθέτει-544039

Εκθεση ζωγραφικής του Κώστα Κομνηνού εγκαινιάζεται αύριο, Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 19.00, στον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΚΡΙΚΗ» (Ιάσονος 145 – Γαμβέτα). Η έκθεση στο Βόλο συνδιοργανώνεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, στο πλαίσιο των εκατό χρόνων λειτουργίας του, το Φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» και τον Σύλλογο Ζαγοριανών Βόλου, και θα διαρκέσει έως τις 19 Μαρτίου.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς συμπλήρωσε στις 27 Οκτωβρίου 2016 ακριβώς 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Τα 100 χρόνια δεν αποτελούν απλά ένα συμβατικό ορόσημο, αλλά μια ζωντανή ιστορία αγώνων, προσπάθειας και θυσιών τριών γενεών Ζαγοριανών, έχοντας ήδη στο προσκήνιο της ροής της την τέταρτη γενιά παραγωγών. Με αφορμή τη σημαντικότατη αυτή χρονική στιγμή, το Δ.Σ. του συνεταιρισμού, με την έγκριση των μελών της οργάνωσης, με αίσθημα τιμής και ευθύνης διοργανώνει διάφορες δράσεις πολιτιστικού, εκπαιδευτικού, πολιτικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα. Οι δράσεις και τα μηνύματα που στοχεύουν να διαδώσουν είναι όμοιες με το ίδιο το υπαρξιακό αποτύπωμα του συνεταιρισμού στη περιοχή της Ζαγοράς αλλά και σε όλο το ανατολικό Πήλιο.

Μία από τις δράσεις αυτές είναι και η συγκεκριμένη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Κομνηνού στην πόλη του Βόλου.

Η συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς με τη «Μαγνήτων Κιβωτό» και τον Σύλλογο Ζαγοριανών Βόλου αποτελεί τιμή και για τα τρία εμπλεκόμενα μέρη. Ο συνεταιρισμός με τα πασίγνωστα μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που διακινεί, θεωρεί βασικούς του υποστηρικτές και πρεσβευτές του τους συντοπίτες του Βόλου. Παράλληλα η Μαγνήτων Κιβωτός, με τη θεματική διετία γεύσεων που διοργανώνει για το 2016-2017, δεν θα μπορούσε να μη συμπράξει με ένα φορέα που βασικά του προϊόντα είναι δώρα της φύσης και της θείας οικονομίας και συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή των ανθρώπων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου