ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κλείνει η αυλαία για το Χαμογελάστε κύριε Τσέχωφ

κλείνει-η-αυλαία-για-το-χαμογελάστε-κύ-622943

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει, με μεγάλη επιτυχία, τον κύκλο των παραστάσεων της απολαυστικής κωμωδίας «Χαμογελάστε κύριε Τσέχωφ», του Αντον Τσέχωφ, στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας), με δύο τελευταίες παραστάσεις, σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου τις 9.00 μ.μ και αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ.

Πρόκειται για μια συρραφή από οκτώ διηγήματα του μεγάλου Ρώσου θεατρικού συγγραφέα, με αντικειμενικό σκοπό το κωμικό στοιχείο και τη σάτιρα.

Καταστάσεις απίστευτες, αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινές, κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο και διασκεδαστικό παζλ με ανατροπές και εκπληκτικές κωμικές καταστάσεις.

Το έργο παρουσιάζεται σε θεατρική προσαρμογή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά της Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια της Βασιλικής Μπέλιου, μουσική του Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς του Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες του Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Θάλεια Κόγκα, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, Τάκης Ρεζάν, Δημήτρης Πανταζής, Σπύρος Χαλκιάς.

Η πώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων : 6944388045

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, στο φουαγιέ του θεάτρου λειτουργεί η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Χαρούλας Νικολάου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου