ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Cine …Μαγικά Χριστούγεννα

cine-μαγικά-χριστούγεννα-630124

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με το μουσικό σύνολο «Bel Canto» διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου.

Τίτλος της εορταστικής συναυλίας είναι «Cine…Μαγικά Χριστούγεννα», τρεις λέξεις «που θα μας ταξιδέψουν στο κλίμα των ημερών που θα ακολουθήσουν. Θα αγγίξουν τη μαγεία των εορτών μέσα από γνωστές πολυαγαπημένες μελωδίες τόσο του κινηματογράφου όσο και των Χριστουγέννων», υπογραμμίζουν οι συντελεστές.

Το μουσικό σύνολο « Bel Canto» συγκροτήθηκε το 2013 και αποτελείται από τους : Έλενα Λεφάκη (υψίφωνος), Αντιγόνη Μαβίδη (υψίφωνος), Φανή Παρασκευά (πιάνο), Γιώργος Σκίμπας (βιολί) και Δέσποινα Λουκίδου (βιολοντσέλο). Το ρεπερτόριό τους είναι ποικίλο, καθώς ερμηνεύουν έργα της κλασικής περιόδου μέχρι και σύγχρονα, από μιούζικαλ, κινηματογράφο κ.ά. Το κάθε πρόγραμμα επιλέγεται με πολύ προσοχή και αγάπη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική οικονομική ενίσχυση υπέρ ευαγών ιδρυμάτων, Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» – Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» -Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» -Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου