ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οπερα στο Αχίλλειον

οπερα-στο-αχίλλειον-632318

Με τη σύγχρονη όπερα «Η αγάπη από μακριά», η οποία θα παρουσιαστεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 19.55 σε ζωντανή μετάδοση από την Νέα Υόρκη και τη Μετροπόλιταν όπερα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον στην οδό Κουμουνδούρου και Ιάσονος, συνεχίζεται το πρόγραμμα «The Met : Live in HD» που εξασφάλισε για πέμπτη χρονιά η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τον Ομιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η όπερα που τιτλοφορείται «Η αγάπη από μακριά», είναι μια συμπαραγωγή της « L’Opéra de Québec», όπου πρωτοπαρουσιάστηκε μέσα σε επευφημίες το περασμένο καλοκαίρι, σε συνεργασία με το Ex Machina. Η Φιλανδή διευθύντρια ορχήστρας Susanna Malkki καθοδηγεί τους ερμηνευτές που περιλαμβάνουν τη Susanna Phillips ως Κλεμάνς, τον Eric Owens ως Ζοφρέ και την Tamara Mumford ως τον Προσκυνητή που μεταφέρει τα ερωτικά μηνύματα από τον έναν στον άλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.metingreece.com. Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Τοπάλη 14

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου