ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αρωμα Λονδίνου σήμερα στο Αχίλλειον

αρωμα-λονδίνου-σήμερα-στο-αχίλλειον-674246

Mια νέα, σπουδαία πολιτιστική συνεργασία εγκαινιάζει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Δήμου Βόλου με τον Ομιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, φέρνοντας σε όλη την Ελλάδα τις θεατρικές παραστάσεις του Kenneth Branagh Theatre Company σε ζωντανή μετάδοση από το Λονδίνο.

H πρώτη παράσταση των Live μεταδόσεων του Kenneth Branagh Theatre Company είναι το αριστούργημα του John Osborne «The Entertainer», το οποίο θα μεταδοθεί σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 21:15 στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον. Το σκηνικό της μεταπολεμικής Βρετανίας χρησιμοποιεί ο Όσμπορν στο μοντέρνο – κλασικό έργο του, για να αναδείξει την εκρηκτικά μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην λάμψη των φώτων της σκηνής και των δεινών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή. Ο Rob Ashford σκηνοθετεί τον Kenneth Branagh στον ρόλο του Archie Rice, με τον John Hurt ως Billy Rice.

Οι παραγωγές του βραβευμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Kenneth Branagh παρουσιάζονται live από το θέατρο Garrick στο West End. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των Live δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Ο Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Την ξεχωριστή αισθητική του δημοφιλούς ηθοποιού, τόσο στην ερμηνεία του όσο και σκηνοθετικά, θα ανακαλύψουν από κοντά οι Έλληνες θεατές παρακολουθώντας το «The Entertainer» του Τζον Οσμπορν και το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων δίνονται στο «Δίαυλο», τηλέφωνο 2421033692, Τοπάλη 14. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφούν στο Met In Greece Club, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.metingreece.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου