ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πανσέληνος στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου στην Γατζέα

πανσέληνος-στο-μουσείο-ελιάς-και-λαδι-797414

Τα Μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι υπάρχει η αρχή, την Πανσέληνο του Αυγούστου να είναι ανοιχτά το βράδυ, να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το φεγγάρι και να ακούν μουσική. Το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου στο Σταθμό του Τρένου στην Ανω Γατζέα, φέτος αποφάσισε να φιλοξενήσει το ντόπιο μουσικό συγκρότημα «Red Wine Band» για τους φίλους του Μουσείου, σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ.

Τους «Red Wine Band» αποτελούν οι: Μιχάλης Πόρναλης κιθάρα και φωνή, Γιάννης Καλατζής κιθάρα, Αλεξ Βαγενάς σαξόφωνο, Λάζαρος Λιακόπουλος μπάσο και φωνή, Μιλτιάδης Μίλτος κιθάρα, μπάσο και φωνή, Σωτήρης Ράπτης ντραμς και Nina Van Slogteren φωνή. Εμφανίζονται σε μουσικό στέκι του Βόλου.

Στα δέκα και πλέον χρόνια ζωής της μπάντας έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Εχουν παίξει support: το Δεκέμβριο του 2006 στο Βόλο στην αίθουσα GoldStar (1.000 ακροατές) στους: Β. Παπακωνσταντίνου – Λ. Μαχαιρίτσα – Δ. Τσακνή, τον Ιούλιο του 2009 στο Φράγμα Παναγιώτικο – Πήλιο (2500 ακροατές) στο Θανάση Παπακωνσταντίνου, το Σεπτέμβριο του 2009 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στους: Π. Κατσιμίχα – Μ. Ξυδούς. Εχουν… «σώας τας φρένας» παρόλο που ζουν σε μια «εικονική πραγματικότητα» γιατί γύρω τους συμβαίνουν «σημεία και τέρατα» (τίτλοι τραγουδιών από το CD των R.W.B. με τίτλο «Εικονική Πραγματικότητα»).

Αλλά πάνω απ’ όλα μια παρέα φίλων που εκπέμπει μουσική ενέργεια, δονεί και ξεσηκώνει τους ακροατές ενώ εκπλήσσει ευχάριστα. «Σας περιμένουμε όλους σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου, ώρα 9:00 το βράδυ να υποδεχθούμε την πανσέληνο του Αυγούστου στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου, με ελεύθερη είσοδο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου