ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μαθητές από τρία σχολεία εκθέτουν τα έργα τους

μαθητές-από-τρία-σχολεία-εκθέτουν-τα-έ-843406

Εμπνεύστηκαν από τα έργα του εικαστικού Μιχάλη Παυλή

Εγκαινιάστηκε στο Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο η έκθεση «Η τέχνη στις μέρες μας – Η τέχνη στα μέρη μας – Ενας εικαστικός ενώνει τρία σχολεία». Μαθητές τριών σχολείων εκθέτουν τα έργα τους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα έργα του εικαστικού Μιχάλη Παυλή. Την έκθεση προλόγισε ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Αντωνίου Αντώνης.

Για τη διεξαγωγή του προγράμματος μίλησε η κ. Κυριακοπούλου Μαρίλη η οποία είχε την επιμέλειά του και την επιμέλεια της έκθεσης, καθώς και ο ίδιος ο εικαστικός κ.Παυλής Μιχάλης.

Παρευρίσκονταν οι σχολικοί σύμβουλοι κ. Χατζή Μαρία και κ. Αργύρη Βασιλική, η κ. Πασχούδη Λιάνα, μέλος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, οι διευθυντές των τριών σχολείων που πήραν μέρος στην έκθεση, κ. Νάνος Γεώργιος (5ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας), κ. Ρηγάκης Απόστολος (2ο Δ.Σ. Αισωνίας – Διμηνίου ) και κ. Σαλταγιάννη Δήμητρα (Νανοπούλειο Δ.Σ. Μουρσίου – Ξουριχτίου – Τσαγκαράδας) καθώς και οι μαθητές των τριών σχολείων με τους γονείς τους. Το μουσικό συγκρότημα «Θάλασσες»που αποτελείται από μαθητές του Νανοπούλειου Δ.Σ. Μουρεσίου – Ξουριχτίου – Τσαγκαράδας ερμήνευσε, υπό τη διεύθυνση της κ. Κυριακοπούλου, τραγούδια για τη θάλασσα και έκλεισε με νοσταλγικό τρόπο τα εγκαίνια της έκθεσης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 1 Ιουνίου.

Ωρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-13.00 & 18.00-21.00. Σάββατο 10.00-13.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου