ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου της Τ. Μακρή

παρουσίαση-βιβλίου-της-τ-μακρή-843915

Η γνωστή Βολιώτισσα παρουσιάζει σήμερα στο Domotel Ξενία την «Απιστία – κρίση, κίνδυνος ή ευκαιρία»

Το νέο βιβλίο με τίτλο «Απιστία – κρίση, κίνδυνος ή ευκαιρία» από τις εκδόσεις «Μέλινο» θα παρουσιάσει η διακεκριμένη Βολιώτισσα στην καταγωγή, οικογενειακή σύμβουλος Τένια Μακρή, στο Βόλο, σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Domotel Xenia στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου, ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικού Σχολείου «Αγιος Ιωσήφ» Βόλου σε συνεργασία με το περιοδικό «Wish».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Αρτεμις Κουτσούκου – εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου, Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά – εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου και η συγγραφέας Τένια Μακρή. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Εμμανουέλα Ρέππα και Γιάννης Νάπας, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Η Τένια Μακρή με το νέο της βιβλίο δίνει απαντήσεις ή αφορμή για εσωτερικές αναζητήσεις και θεωρήσεις σε βασικά και βασανιστικά ερωτήματα όπως τι είναι εκείνο που προκαλεί την απιστία; Πως την ορίζουμε; Πόσα είδη απιστίας υπάρχουν; Πως τη διαχειριζόμαστε; Τι ρόλο παίζει ο οικογενειακός κύκλος σ’ όλα αυτά; Πως επικοινωνούμε στα παιδιά και στους φίλους μας αυτό το λεπτό και ευαίσθητο θέμα; Οι σχέσεις, οι κρίσεις και οι απιστίες αποτελώντας θέματα συζήτησης και αναζήτησης ταλανίζουν άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών.

Ο σαφής και άμεσος λόγος της Τένιας Μακρή δίνει ώθηση για αναθεώρηση απόψεων και την απαιτούμενη ορμή για να δει κανείς τα πράγματα διαφορετικά και απρόσμενα ανατρεπτικά με βάση τη γνώση και κυρίως την επίγνωση που απαιτείται για να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις σωτήριες και όχι βασανιστικές.

Η Τένια Μακρή είναι οικογενειακή σύμβουλος και ειδική σε θέματα σχέσεων, με σπουδές στην Ελλάδα και την Αμερική. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ΟΑΕ∆ ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα σε θέματα Εγκεφαλικών Κακώσεων και αναπτύσσει πλούσια δράση πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.

Το εξώφυλλο του βιβλίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου