ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μάθημα Σολφέζ» από τον Γ. Χατζηνάσιο

μάθημα-σολφέζ-από-τον-γ-χατζηνάσιο-11754

Μουσική παράσταση με τη συνοδεία της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας»

Με την ευκαιρία λήξης του διδακτικού έτους, τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» και το Σωματείο Φίλων, Αποφοίτων και Γονέων «Προμηθέας» διοργανώνουν τη μουσική παράσταση «Μάθημα Σολφέζ».

Η μουσική παράσταση θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 21:00, στη σκηνή του Θεάτρου της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Η βραβευμένη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων θα συνοδεύσει στη σκηνή του θεάτρου τον διάσημο συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο. Ας σημειωθεί ότι η μικτή χορωδία δύο φωνών των Εκπαιδευτηρίων πρόσφατα συμμετείχε στην 8η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και ξεχώρισε με την ερμηνεία της.

Μάλιστα, η Διεθνής Κριτική Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας έκρινε άξια τη χορωδία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Νέων Μουσικών «Sant’Alfonso Maria de Liguori» στο Salerno, Pagani της Ιταλίας.

Στο πιάνο θα είναι ο Γ. Χατζηνάσιος ενώ τη διδασκαλία τη χορωδίας και την ερμηνεία έχει επιμεληθεί η Ερρικα Πατρικίου.

Ο τίτλος της παράστασης βασίζεται στο ομώνυμο τραγούδι του μουσικοσυνθέτη, που διακρίθηκε στον 22ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αποτελεί ίσως μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές εμφανίσεις, με τη συμμετοχή των σταρ της εποχής Πασχάλη, Μαριάννα Τόλη, Robert Williams και Μπέσυ Αργυράκη.

Η μουσική παράσταση διοργανώνεται από το Σωματείο Φίλων, Αποφοίτων και Γονέων «Προμηθέα» στη σκηνή του θεάτρου Παλαιάς Ηλεκτρικής την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 21:00. Τα Εκπαιδευτήρια και το Σωματείο Φίλων, Αποφοίτων και Γονέων «Προμηθέας» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμβάλλουν στη διοργάνωση αυτής της μουσική παράστασης.

Η τιμή πρόσκλησης είναι 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις στη γραμματεία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων στη Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου – Δ. Χατζή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421064888.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου