ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φωτογράφοι με άποψη

φωτογράφοι-με-άποψη-225807

Εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας στο Δίαυλο με τη συμμετοχή εννέα δημιουργών

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 20:30 η έκθεση φωτογραφίας στο «Δίαυλο», με φωτογραφίες – δημιουργίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας, που δραστηριοποιείται στο Κέντρο. Η έκθεση πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της ομάδας φωτογραφίας, που εντάσσονται στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει και εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό της η διεύθυνση Πολιτισμού. Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δήμου Βόλου και συμμετέχουν φωτογράφοι που αποτελούν νέα και παλαιότερα μέλη της ομάδας φωτογραφίας.

Εκθέτουν οι: Αλιμήση Ρενέ, Αντωνοπούλου Άντζελα, Βόντζος Γιώργος, Ζωγράφου Κατερίνα, Καζεπίδης Βασίλης, Καζεπίδου Μαρία, Καρακασίδης Θεόδωρος, Πρίτσας Αλέξης, Χαρίλας Παναγιώτης.

Η φωτογραφική ομάδα του Διαύλου ξεκίνησε να λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του Διαύλου τις αρχές του 1992. Η αρχή έγινε μέσα από την προσπάθεια φίλων της φωτογραφίας σχεδόν χωρίς κανένα μέσα αλλά με πολύ φιλοδοξία και όνειρα για την προώθηση της φωτογραφίας στη πόλη. Στα χρόνια που κύλησαν, μέσα από τις τακτικές βδομαδιάτικες συναντήσεις και τα μαθήματα η φωτογραφική ομάδα του Διαύλου μεγάλωσε, παγιώθηκε και οι στόχοι της έγιναν περισσότερο φιλόδοξοι. Το ουσιαστικό που έχει προκύψει μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία δεν είναι μόνο η προσέγγιση του αντικειμένου της φωτογραφίας από τα μέλη της και η ευκαιρία που δόθηκε σε νέους φωτογράφους να εκθέσουν τη δουλειά τους αλλά οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν μέσα στην ίδια την ομάδα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Δεκεμβρίου, με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14 με Δημητριάδος, τηλέφωνο 2421025363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου