ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου «Ο τελευταίος έρωτας»

παρουσίαση-βιβλίου-ο-τελευταίος-έρω-37414

Το βιβλίο «Ο τελευταίος έρωτας» από τις εκδόσεις «Ωκεανός» που είναι το νέο συγγραφικό πόνημα του καθηγητή και προέδρου του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νίκου Κυριαζή θα παρουσιαστεί σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στο Βόλο.

Για το βιβλίο «Ο τελευταίος έρωτας» του Νίκου Κυριαζή θα μιλήσουν η Δρ Ιστορίας, συγγραφέας και προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας Αννίτα Πρασσά, ο συγγραφέας Γιώργος Λεονάρδος και ο συγγραφέας. Οι ηθοποιοί Βασίλης Μητσάκης και Αμαλία Γκιζά θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με αστυνομική δράση και εξέλιξη με τέσσερα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε μία περιπέτεια γεμάτη ανατροπές με στόχο τον εντοπισμό αρχικά και την ανεύρεση στη συνέχεια ενός χειρόγραφου που αφορά σε έναν σπάνιο διάλογο του Πλάτωνα με τίτλο «Ερωτικός». Ενταση και πλοκή και παράλληλα αναφορές και περιγραφές σε τρία διαφορετικά επίπεδα – χρονικές περιόδους που συγκλίνουν ιστορικά στο εντονότερο των αισθημάτων: τον έρωτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου