ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση Πολιτιστικού Συλλόγου Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι» στη Σκιάθο

παράσταση-πολιτιστικού-συλλόγου-μαγ-206560

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Σκιάθου, διοργανώνει την παρουσίαση θεατρικής παράστασης το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 6:30μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου. Η θεατρική παράσταση είναι μια παραγωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι».

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου θα παρουσιάσει δραματοποιημένα αποσπάσματα, από τα διηγήματα «Οι ψευδαισθήσεις» και «Τέλος μιας εποχής» του Τάσου Αυγερινού όπως και από το μυθιστόρημα «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη φορά που η Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου προσκαλεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι», για την παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Πρόκειται για μια συνεργασία που έχει ως αποτέλεσμα τη διοργάνωση ιδιαίτερα επιτυχημένων εκδηλώσεων, που έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης και συνέβαλαν σημαντικά ώστε να εδραιωθούν οι δεσμοί μεταξύ των δύο Συλλόγων.

«Με σημείο αναφοράς την Μικρασιατική καταγωγή είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων μας θα έχει διάρκεια υπηρετώντας πάντα τη διάσωση και διάδοση του Μικρασιατικού Πολιτισμού» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου