ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρικές παραστάσεις από τους «Δραπαίκτες»

θεατρικές-παραστάσεις-από-τους-δραπ-285931

Η δημοφιλής και ιδιαίτερα παραγωγική ομάδα «Δραπαίκτες», τέσσερις μόλις μήνες μετά το τελευταίο της έργο, επανέρχεται με καινούρια θεατρική παραγωγή την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 9.15μμ στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, με είσοδο ελεύθερη (προαιρετική οικονομική ενίσχυση υπέρ της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου).

«Για να σπάσει ο πάγος», «Ποτέ την Τρίτη», «Γέροι, γέροι και ιεροί», «Ολα για τον γιόκα μου», «Ελευθερία και θάνατος» οι πέντε παράλληλες ιστορίες του έργου που αναπάντεχα συνδέονται στο μεγάλο φινάλε. Τέσσερα πορτρέτα ζωής κι ένα ψυγείο θανάτου. Η μήπως είναι ανάποδα; Τέσσερα πορτρέτα νεκρών κι ένα ψυγείο ζωντανών; Ερημος(ο,η) τιτλοφορείται η μαύρη κωμωδία των ΔραΠαικτών: ένα επίθετο και παράλληλα ένα ουσιαστικό, ο παρατημένος, αλλά και η άνυδρη περιοχή. Ζωές και τόποι γύρω μας σε αδράνεια, ρημαγμένες, ερημικές και έρημες. Στο χέρι μας είναι να πάμε κόντρα στην έρημο που βασιλεύει γύρω μας.

Παίζουν: Πάρης Ζίκος, Ευάγγελος Κάβουρας, Γιάννης Καλογριάς, Σπύρος Μακρυγιάννης, Βαρβάρα Μελίση, Δήμητρα Ριζίνου, Βίλλυ Σαμαλτάνη. Σκηνοθεσία-θεατρική διασκευή-καλλιτεχνική

Σύλληψη: Ευάγγελος Κάβουρας.

Πιάνο και κιθάρα με δικές τους συνθέσεις παίζουν ζωντανά οι Βίλλυ Σαμαλτάνη και ο Πάρης Ζίκος, αντίστοιχα.

Σειρά αφισών: Σοφία Κύρκου.

Σκηνικά: Χρήστος Φώκος.

Κοστούμια: Εφη Αντωνίου.

Ηχογραφήσεις – φωτισμοί: ZK studio.

Στην κονσόλα η Γεσθημανή Μελισσίδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου