ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Αχ, βρε Λούλα» στον Αλμυρό

θεατρική-παράσταση-αχ-βρε-λούλα-στο-481653

H Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – «Αθέμιτος» παρουσιάζει τη νέα παραγωγή της με τίτλο «Αχ, βρε Λούλα», το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 8.11 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, με τιμή εισόδου 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη χορήγηση ειδών στο Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

Το έργο, λαϊκό μελόδραμα στην ουσία, σκηνοθετημένο με μοντέρνο ύφος, αφηγείται την ιστορία του Τάσου και της Λούλας, δύο αρραβωνιασμένων νέων που ο αρραβώνας τους είχε ατυχή κατάληξη. Η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο του Σάκη Σερέφα με τίτλο «Λιωμένο βούτυρο».

Η σκηνογραφία, οι φωτισμοί και ο χώρος εμπνέουν τους ηθοποιούς και υποβάλλουν τον θεατή σ’ ένα ταξίδι που κυλάει ευχάριστα.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την αρωγή της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά και κάτι…

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι : Αριστέα Χριστάκη, Ελένη Ευτυχίδου, Δημήτρης Λιβογιάννης, Μίλτος Φωτεινάκης, Αλέξανδρος Κοσμάς, Θανάσης Μελάκος, Κωστής Πετρόπουλος, Δημήτρης Κωτσιάνης. Τους ρόλους της Λούλας και του Τάσου ερμηνεύουν οι Ανδρονίκη Κυριτσά και Βαγγέλης Κουκογιάννης. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αλέξανδρος Κοσμάς, τη σκηνική επιμέλεια η Έφη Ζυγούρη, την επιμέλεια ήχου – φωτισμού οι : Δημήτρης Κουτσοδημήτρης και Στεφανία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου