ΤΟΠΙΚΑ

Τα ΑΒ γεμίζουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου

τα-αβ-γεμίζουν-τα-ράφια-του-κοινωνικού-6855

Τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου, στα οποία βρίσκουν βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εκατοντάδες δημότες, ανέλαβε να γεμίσει η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ηδη από χθες, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος (στην οδό 2ας Νοεμβρίου), Δημήτρη Γουσουτίδη, στους χώρους των μάρκετ του Βόλου, πίσω από τα ταμεία έχουν τοποθετηθεί μεγάλα καλάθια και οι πελάτες καλούνται να προσφέρουν ό,τι δύνανται: τρόφιμα, είδη ένδυσης, είδη υπόδησης, παιχνίδια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα συγκεντρώνονται τα είδη και την επόμενη Τρίτη 29 Μαΐου θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

«Πρόκειται για δράση που επαναλαμβάνουμε μία φορά κάθε χρόνο. Λέγεται Ημέρα Εθελοντισμού και στο πλαίσιο αυτό, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουμε είδη για όσους έχουν ανάγκη. Προηγούμενες χρονιές είχαμε ενισχύσει ιδρύματα. Φέτος σκεφτήκαμε στον Βόλο το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μέσα από το οποίο εξυπηρετείται μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που έχουν πραγματικά ανάγκη», ανέφερε ο κ. Γουσουτίδης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Τα είδη κανονικά επρόκειτο να παραδοθούν την Κυριακή 27 Μαΐου, ωστόσο λόγω του τριημέρου για την αργία του Αγίου Πνεύματος, η παράδοση των ειδών θα γίνει δύο ημέρες αργότερα.

«Τα ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιτελέσουμε κοινωνικό έργο προς όφελος των συνανθρώπων μας. Η συμβολή τους, τόσο με τις επιταγές όσο και με τα είδη που προσφέρουν είναι πολύ σημαντική και καλύπτεται σημαντικό μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχόμαστε η δράση τους να βρει κι άλλους μιμητές», ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος Βόλου Νατάσσα Μορφογιάννη.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου