ΤΟΠΙΚΑ

Εγκλωβισμένο γατάκι επί δύο 24ωρα σε σωλήνα ομβρίων

εγκλωβισμένο-γατάκι-επί-δύο-24ωρα-σε-σωλ-371767

Σχεδόν δύο 24ωρα είχε παραμείνει εγκλωβισμένο σε εξωτερικό σωλήνα ομβρίων πολυκατοικίας στην περιοχή του Old City γατάκι, που κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να σωθεί χάρη στις επίμονες προσπάθειες ολόκληρου συνεργείου.

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας, όταν η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, Ματίνα Παπαοικονόμου, δέχθηκε τηλεφώνημα από ένοικο διαμερίσματος που την ειδοποίησε για ένα γατάκι που νιαούριζε μέσα στις σωληνώσεις.

Από την εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών κλήθηκε η πυροσβεστική, που όμως δεν μπορούσε να παρέμβει. Το γατάκι, επί δύο σχεδόν ημέρες «ανεβοκατέβαινε» ορόφους μέσω του σωλήνα. «Άλλοτε ακούγαμε πιο έντονα κι άλλοτε πιο ξεψυχισμένα το νιαούρισμά του. Φοβόμασταν για την τύχη του», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η κ. Παπαοικονόμου.

Η ίδια ειδοποίησε συνεργείο υδραυλικών «Γ. Πότσης και συνεργάτες» που διαθέτει και ειδική κάμερα, μέσω της οποίας εντοπίστηκε η ακριβής θέση του άτυχου ζώου που είχε εγκλωβιστεί στον σωλήνα.

Προχθές το μεσημέρι, στήθηκε η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του άτυχου ζώου. Χρειάστηκε να κόψουν μέχρι και σωλήνα, για να βγάλουν σώο και αβλαβές το μικρό γατάκι από την «παγίδα» του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου