ΤΟΠΙΚΑ

Σε κατάληψη η Γεωπονία

σε-κατάληψη-η-γεωπονία-643923

Φοιτητές διαμαρτύρονται για το ομαδικό… «κόψιμό» τους σε μάθημα από συγκεκριμένο καθηγητή

Σε κατάληψη τελεί από χθες η Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Φυτόκο. Με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης, φοιτητές του Τμήματος Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, κατέβασαν ρολά. Αιτία… οι αυστηρές βαθμολογίες καθηγητή του τμήματος, με αποτέλεσμα να κοπούν μαζικά από συγκεκριμένο μάθημα.

Τα λουκέτα κλείδωσαν χθες το πρωί και μαθήματα δεν έγιναν. Αυτόν τον τρόπο βρήκαν να διαμαρτυρηθούν εις βάρος καθηγητή τους που δεν πέρασε στο μάθημα μεγάλο αριθμό φοιτητών.

Ομως μαθήματα δεν έγιναν ούτε στο τμήμα της Φυτικής Παραγωγής, που συστεγάζεται στο αποκλεισμένο από λουκέτα κτίριο της Γεωπονίας.

Το απόγευμα, αποκλείστηκε και ο χώρος του πάρκινγκ από τους φοιτητές.

Ομως εκεί βρίσκεται σταθμευμένο λεωφορείο του Πανεπιστημίου, με το οποίο έχει προγραμματιστεί για σήμερα, η ξενάγηση των ακαδημαϊκών που συμμετέχουν σε διεθνές συνέδριο πολεοδομίας που φιλοξενείται από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας στο Πεδίο του Αρεως. Οταν ο οδηγός επιχείρησε να πάρει χθες το απόγευμα το λεωφορείο, οι φοιτητές δεν του το επέτρεψαν και αν δεν λυθεί ο… πολιορκητικός κλοιός, οι καθηγητές του Π.Θ. θα πρέπει να εξηγήσουν στους ευρωπαίους και Αμερικανούς συναδέλφους τους γιατί… αναβάλλεται η ξενάγησή τους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου