ΤΟΠΙΚΑ

Ξηλώνονται οι κορύνες

ξηλώνονται-οι-κορύνες-737497

«Θα επιστρέψουν αν διαπιστωθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα», ανέφερε ο αντιδήμαρχος, Θ. Σταυρίδης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις δύο τελευταίες ημέρες επιχείρηση απομάκρυνσης των κορυνών από το οδόστρωμα, στις οδούς Κ. Καρτάλη, Ιωλκού και Γρηγορίου Λαμπράκη. Ηταν οι μοναδικές κορύνες που είχαν απομείνει, μετά την απομάκρυνση για λόγους αισθητικής των κορυνών σε Ιάσονος και Δημητριάδος, με απόφαση της δημοτικής αρχής Βόλου και στο πλαίσιο της εφαρμογής νέων κυκλοφοριακών μέτρων στο κέντρο του Βόλου.

Η αποξήλωση των κορυνών ξεκίνησε σταδιακά τις δύο τελευταίες ημέρες στις συγκεκριμένες τρεις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Συνεργεία της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών, προχωρούν στην απομάκρυνσή τους, δεν αποκλείεται όμως να επιστρέψουν. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάση Σταυρίδη, στόχος είναι ο καθαρισμός του οδοστρώματος.

«Ανάμεσα στις κορύνες έχουν μαζευτεί υπολείμματα αλατιού και θα πρέπει να γίνει καθαρισμός του οδοστρώματος. Είναι θέμα αισθητικής», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Επεσήμανε επίσης ότι πολλές από τις κορύνες που είχαν τοποθετηθεί στις συγκεκριμένες οδικές αρτηρίες, υπέστησαν ζημιές ενώ κάποιες κόπηκαν τελείως, από τα μηχανήματα που έκαναν τον αποχιονισμό της πόλης.

«Οι κορύνες βγαίνουν. Δεν ξέρουμε όμως αν θα είναι μόνιμο. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν κυκλοφοριακά προβλήματα, οι κορύνες θα επιστρέψουν. Θα φροντίσουμε μάλιστα να αποκαταστήσουμε όσες έχουν υποστεί ζημιές», υπογράμμισε ο κ. Σταυρίδης.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου