ΤΟΠΙΚΑ

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας

επιχείρηση-απεγκλωβισμού-οικογένεια-739166

Το αποχιονιστικό έφθασε μέχρι την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας για να «απελευθερώσει» από τα χιόνια τη νεαρή γυναίκα

Σήμα S.O.S. εξέπεμψε χθες το πρωί, οικογένεια στα Συρταδιώτικα στη Νέα Ιωνία. Βρισκόταν εγκλωβισμένη για έξι συνεχόμενες ημέρες μέσα στο σπίτι της.

Η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε την πόλη, «αιχμαλώτισε» μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένα ζευγάρι, που ζούσε μαζί με τους γονείς της νεαρής συζύγου. Από την έναρξη του χιονιά έως και χθες το πρωί, η οικογένεια έβλεπε τον όγκο του χιονιού να κλείνει την κεντρική είσοδο του σπιτιού και να μην υπάρχει ούτε ένα μονοπάτι επικοινωνίας με «τον έξω κόσμο».

Το σπίτι βρίσκεται σε ύψωμα σε απομακρυσμένη περιοχή της συνοικίας και τα μηχανήματα αποχιονισμού δεν είχαν φθάσει μέχρι το συγκεκριμένο σημείο. Χθες το πρωί, η νεαρή σύζυγος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έπαθε πανικό, πιθανότατα λόγω του αποκλεισμού της. Η οικογένεια επικοινώνησε άμεσα με το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόλου. Εδωσαν στίγμα και ζήτησαν βοήθεια για τον απεγκλωβισμό τους.

Αμεσα μηχάνημα ιδιώτη, ανέλαβε επί τω έργω. Ξεκίνησε αποχιονισμό και έφθασε μέχρι την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας.

Τη νεαρή γυναίκα αλλά και τους γονείς της που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, παρέλαβε με 4Χ4 ο κουνιάδος της.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου