ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην παραλία

πρωτοχρονιάτικο-ρεβεγιόν-στην-παραλ-743100

Βεγγαλικά και πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα διοργανώνει ο Δήμος Βόλου για την υποδοχή του νέου έτους

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην παραλία του Βόλου, με επίσημους προσκεκλημένους τους ίδιους τους δημότες αλλά και τους γιορτινούς επισκέπτες της πόλης, ετοιμάζει ο Δήμος Βόλου. Η εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου φέτος μεταφέρεται στην παραλία, όπου θα υπάρξει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Δήμος Βόλου απευθύνει ανοιχτό προσκλητήριο στους δημότες να γιορτάσουν όλοι μαζί την είσοδο του 2015. Από τις 10:30 το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσει το εορταστικό πρόγραμμα για την αλλαγή του χρόνου.

Η εξέδρα που είναι στημένη μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας θα φιλοξενήσει τα μουσικά σχήματα που θα δώσουν το γιορτινό τόνο. Το πρώτο μέρος που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 10 το βράδυ, περιλαμβάνει ποπ – ροκ πρόγραμμα. Στις 11:30 το βράδυ, ο ηθοποιός και μίμος Γιάννης Μπουρνέλης, θα παρουσιάσει ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα και πέντε λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, στην εξέδρα θα ανέβει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος θα δώσει και το σήμα για την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την υποδοχή του 2015.

Η είσοδος του νέου χρόνου θα συνοδευτεί από βεγγαλικά, ενώ ορχήστρα θα αναλάβει να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους με λαϊκό πρόγραμμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ολοι μαζί, μια αγκαλιά, ας υποδεχθούμε το 2015, ενώνοντας τις ευχές και τις ελπίδες μας για Υγεία και Ευημερία για όλο τον κόσμο. Γιατί ο Βόλος μας ενώνει, ο Βόλος μας μαγεύει», αναφέρεται στο προσκλητήριο του Δήμου Βόλου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου