ΔΙΕΘΝΗ

Οδηγούσε 18 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα

οδηγούσε-18-χλμ-στο-αντίθετο-ρεύμα-715295

Ενας 87χρονος αμερικανός οδήγησε επί 18 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε οδό ταχείας κυκλοφορίας στη Μασαχουσέτη. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, σπέρνοντας τον… τρόμο σε δεκάδες οδηγούς.

Το βράδυ της Κυριακής τα τηλέφωνα στην τροχαία και την αστυνομία του Τσάρλτον στη Μασαχουσέτη άρχισαν να χτυπούν ασταμάτητα. Οδηγοί που κινούνταν στην λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας και στον παράδρομό της ενημέρωσαν σε όλους τους τόνους τους αστυνομικούς ότι ένα όχημα κινείται αντίθετα στην ροή της κυκλοφορίας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε περιπολικό που εντόπισε έναν ηλικιωμένο να οδηγεί ανέμελα στο αντίθετο ρεύμα και άρχισε να του κάνει σήματα, με τα φώτα, τη σειρήνα και το μεγάφωνο, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Χρειάστηκε το όχημα να φτάσει στον προορισμό του, το Γκράφτον 11 μίλια ή 18 χλμ. παρακάτω, για να μπορέσει να επιστρέψει στην… νομιμότητα.

Ο αστυνομικός έλεγξε την ταυτότητα του οδηγού και συμπέρανε χωρίς ιδιαίτερο κόπο ότι ο Θαδέος Σατκόφσκι από το Κονέτικακ δεν ήταν ιδιαίτερα κατάλληλος για να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

«Κινηθήκαμε άμεσα για αφαίρεση του διπλώματός του», σχολίασε εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος, ο οποίος πάντως διευκρίνισε ότι ο παππούς δεν ήταν πιωμένος όταν ελέγχθηκε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου