ΔΙΕΘΝΗ

Το “δράμα” της Κάρλας Μπρούνι

το-δράμα-της-κάρλας-μπρούνι-715451

Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δήλωσε ότι η ίδια και η οικογένειά της ζουν “μια πολύ επώδυνη δοκιμασία” με την διατύπωση κατηγοριών σε βάρος του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί, στην υπόθεση Μπετανκούρ, σύμφωνα με δηλώσεις της στις εφημερίδες Parisien και Figaro.

Οι ιστοσελίδες leparisien.fr και lefigaro.fr μετέδωσαν χθες βράδυ σύντομα αποσπάσματα μιας συνέντευξης που δημοσιεύουν σήμερα οι δύο γαλλικές εφημερίδες.

“Η οικογένεια μου και εγώ, ζούμε μια πολύ οδυνηρή δοκιμασία. Είναι πολύ δύσκολο να μην μιλώ γι αυτό αλλά είναι επίσης πολύ δύσκολο να μιλώ γι αυτό. Εξοργίζομαι που δεν μπορώ να εκφράζομαι γι αυτό”, δηλώνει η τραγουδίστρια στην Figaro.

Η Κάρλα περιγράφει τον σύζυγό της “ήρεμο και μαχητικό” μετά τη δικαστική έρευνα την περασμένη Πέμπτη για εκμετάλλευση της αδυναμίας προσώπου εν αδυναμία, δηλαδή της Λιλιάν Μπετανκούρ, της κληρονόμου του ομίλου καλλυντικών L’ Oreal.

“Θα κάνουμε τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια”, προσθέτει η Μπρούνι στην Parisien. “Είναι αδιανόητο να φανταστώ ότι ένας άνδρας σαν κι αυτόν μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μιας γυναίκας που έχει την ηλικία της μητέρας του”.

Ένα σκέλος της υπόθεσης Μπετανκούρ αφορά υποψίες για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας το 2007 του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος φέρεται να επισκέφθηκε αρκετές φορές την Μπετανκούρ πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με μάρτυρες, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι είχε συναντήσει τον σύζυγό της μόνο μια φορά.

Στη συνέντευξη η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί επανέρχεται στη συζήτηση που προκλήθηκε για το τραγούδι της, “Le Pingouin”, που περιλαμβάνεται στο δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα. Στο τραγούδι αυτό ορισμένοι αναγνώρισαν το πρόσωπο του Φρανσουά Ολάντ.

“Ο πιγκουίνος δεν έχει πρόσωπο”, δηλώνει η Μπρούνι, το τραγούδι αυτό “είναι μια απάντηση σε κάθε επίθεση στην οποία δεν ήξερα να απαντήσω. Είναι μια μεταφορά”, τονίζει. “Δεν βάζω στόχο ένα πρόσωπο αλλά 1000 πρόσωπα, που μπορούν να είναι δυσάρεστα σε πολλές καταστάσεις. Σάστισα από τις ερμηνείες που δόθηκαν”.

ΑΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου