ΔΙΕΘΝΗ

Τρόφιμος ψυχιατρείου ο ένοπλος στην Ελβετία που σκότωσε τρεις ανθρώπους

τρόφιμος-ψυχιατρείου-ο-ένοπλος-στην-ε-57995
Το βράδυ της Τετάρτης ένας ένοπλος σκότωσε τρεις και τραυμάτισε άλλους δύο ανθρώπους στο χωριό Νταγιόν, στο καντόνι του Βαλέ, της νότιας Ελβετίας. Όπως ανακοινώθηκε από τις ελβετικές αρχές πρόκειται για έναν 33χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο.
Ο 33χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν αρχίσει να πυροβολεί, τραυματίσθηκε κατά την επέμβαση των αστυνομικών. Επίσης όπως έγινε γνωστό από τους αστυνομικούς χρησιμοποίησε δύο όπλα, ένα παλιού τύπου τουφέκι κι ένα κυνηγετικό τουφέκι. Έριξε περίπου είκοσι σφαίρες, ενώ ήταν γνωστός στην αστυνομία ως χρήστης ναρκωτικών. Είχε στην κατοχή του όπλα, τα οποία του είχαν αφαιρεθεί αφού είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο το 2005.
Τα τρία θύματα είναι γυναίκες, ηλικίας 32, 54 και 79 ετών, οι δύο τραυματίες είναι άνδρες, ηλικίας 33 και 63 ετών, ενώ όπως αποδείχθηκε από την έρευνα ο δράστης γνώριζε τα θύματά του.
Σύμφωνα με ένα φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται επιτόπου, η σήμανση εξακολουθεί να ερευνά σήμερα το πρωί στο μικρό αυτό χωριό, που βρίσκεται σε ύψος 1.000 μέτρων και είναι περιτριγυρισμένο από αμπελώνες.
Η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τους ερευνητές και τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου