ΔΙΕΘΝΗ

5χρονος ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη τα εργαλεία που έκλεψαν από τον μπαμπά του!

5χρονος-ζήτησε-από-τον-άγιο-βασίλη-τα-ερ-65817

Τα περισσότερα παιδιά ζητάγαν ως τώρα από τον Άγιο Βασίλη παιχνίδια και ηλεκτρονικά gudgets. Αυτό όμως έχει αλλάξει. Πλέον με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο πολλά από τα φετινά γράμματα των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη είναι απλά συγκλονιστικά. Όπως αυτό που έγραψε ένας 5χρονος από το Λας Βέγκας στην Αμερική.

Ο πιτσιρίκος στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που η οικογένειά του έπεσε θύμα κλοπής και αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Βλέπετε την περασμένη Κυριακή άγνωστοι έκλεψαν από την αυλή του σπιτιού της οικογένειας Groccia τα επαγγελματικά εργαλεία σκαψίματος και κοπής γρασιδιού που είχε ο πατέρας των παιδιών για να κάνει την δουλειά του που είναι να φροντίζει εξωτερικούς χώρους. Μια ζημιά άνω των 2000 δολαρίων για την οικογένεια που σαφώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα αντικαταστήσει άμεσα. Βλέποντας τον πατέρα του να στενοχωριέται με τη ζημιά που έπαθε ο Jean Paul Groccia Jr που όλοι τον φωνάζουν Pony, αποφάσισε να γράψει στον Άγιο Βασίλη μόλις λίγες γραμμές που όμως φέρνουν δάκρυα στα μάτια.

"Άγιε Βασίλη,

Όλα όσα θέλω για τα Χριστούγεννα είναι τα εργαλεία του μπαμπά μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς όλο τον χρόνο. Ευχαριστώ

Σ’ αγαπώ

Pony"
Το γράμμα βρήκε ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού στο γραμματοκιβώτιο και το πήρε νομίζοντας οτι θα αντικρύσει μια συνηθισμένη λίστα παιχνιδιών που θα ήθελε ο γιος του για τα Χριστούγεννα. Αυτό που διάβασε τον συγκλόνισε και γέμισε τα μάτια του με δάκρυα, όπως είπε ο ίδιος. Φυσικά το τόσο τρυφερό γράμμα έγινε μεγάλο θέμα στα κανάλια με τον 5χρονο να διαβάζει μόνος του αυτό που έγραψε κάνοντας πολύ κόσμο να δακρύσει. Ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στην κάμερα είπε πως δεν το περίμενε με τίποτα αυτό που έγινε και πως θέλει και τα τρία του παιδιά να ξέρουν πως στον κόσμο συμβαίνουν και άσχημα πράγματα καμιά φορά αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύονται και να χάνουν την ελπίδα τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου