ΔΙΕΘΝΗ

Αυτοκτόνησε δημοσιογράφος του BBC

αυτοκτόνησε-δημοσιογράφος-του-bbc-116279
O 50χρονος δημοσιογράφος του BBC, Rusell Joslin, έδωσε τέλος στη ζωή του, την προηγούμενη Δευτέρα. Ο λόγος ήταν η σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από συνάδελφό του. Η οικογένεια του κατηγορεί ευθέως το βρετανικό κανάλι.
Ο ρεπόρτερ, που ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους του βρετανικού καναλιού, αντιμετώπιζε ψυχολογικά θέματα και είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική.
Η αναρρωτική του είχε τελειώσει και είχε επιστρέψει στα καθήκοντά του. Δύο μέρες πριν το θάνατό του, είχε κάνει ακόμα μια απόπειρα αυτοκτονίας.
Η οικογένειά του κατηγορεί ευθέως το BBC για το θάνατό του, αφού ο δημοσιογράφος είχε ισχυριστεί πολλές φορές ότι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από μια συνάδελφό του, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται στο κανάλι.
Ο Russell Joslin, σύμφωνα με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του, κατηγορούσε τη διεύθυνη του καναλιού για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και ισχυριζόταν ότι οι προϊστάμενοί του, τον αγνοούσαν συστηματικά.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξε ως αιτία θανάτου την ασφυξία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες, ενώ το ΒΒC αποκάλυψε, ότι έχει προσλάβει εξωτερικό ντεντέκτιβ, για να φέρει στο φως την αλήθεια.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου