ΔΙΕΘΝΗ

Το Halloween βάφτηκε με αίμα στο Λος Άντζελες

το-halloween-βάφτηκε-με-αίμα-στο-λος-άντζελες-116732
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη διάρκεια πάρτι για τον εορτασμό του Halloween, χθες βράδυ στην πόλη των Αγγέλων, στις ΗΠΑ.
Τρία άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Πρόκειται για ένα 17χρονο σοβαρά τραυματισμένο στο στήθος και στο πόδι, ένα 14χρονο ο οποίος δέχθηκε πυρά στο πόδι και ένα 25χρονο ο οποίος χτυπήθηκε στους γλουτούς, σύμφωνα με τη Daily News και με πληροφορίες από το Associated Press.
Σύμφωνα με το σερίφη του αστυνομικού τμήματος του Χόλιγουντ, το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, στη λεωφόρο του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον ίδιο οι ένοπλοι τράπηκαν σε φυγή πιθανότατα με ένα λευκό όχημα.
Στο μεταξύ, το KNBC μετέδωσε ότι ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε σε μια πιθανή ένοπλη επίθεση, γύρω στις 11.20 το βράδυ. Εικόνες του σταθμού από ελικόπτερο έδειχναν νοσηλευτές να μεταφέρουν ένα άνδρα σε ασθενοφόρο.
Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο, προκειμένου να ελέγξουν το πλήθος και να κλείσουν το δρόμο, μια από τις πιο κεντρικές αρτηρίες του Λος Άντζελες.

Πλάνα που μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας έδειχναν εκατοντάδες ανθρώπους κατά μήκος της λεωφόρου και τουλάχιστον τρεις συνελήφθησαν.

24h.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου