ΔΙΕΘΝΗ

Δικαστής έδιωξε δικηγόρο γιατί παρουσιάστηκε ντυμένος γυναίκα

δικαστής-έδιωξε-δικηγόρο-γιατί-παρου-141625
Δικαστής έδιωξε άνδρα δικηγόρο από την αίθουσα του δικαστηρίου, γιατί είχε πάει ντυμένος γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο δικηγόρος, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγή φύλου, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με γυναικεία αμφίεση, προκειμένου να υπερασπιστεί πελάτη του.
Ωστόσο, όταν ο δικαστής αντιλήφθηκε από τα στοιχεία του ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για άνδρα, τον διέταξε να φύγει αμέσως από την αίθουσα. Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος, παρά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθει, δεν είχε προλάβει να αλλάξει στα στοιχεία της ταυτότητας του, ώστε από άνδρας να φαίνεται ως γυναίκα.
Πάντως, ο δικαστής υπέβαλε παράπονο στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ότι μέλος τους προσπάθησε να παραπλανήσει το δικαστήριο, παρουσιαζόμενο με ενδυμασία γυναίκας.
Ο δικηγόρος με τη σειρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέβαλε παράπονο στον δικηγορικό σύλλογο, διότι εκδιώχθηκε, όπως υποστήριξε, από την αίθουσα του δικαστηρίου.

newsit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου