ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξέταση από ανιχνευτή αλήθειας ζητά ο Άρμστρονγκ για το ντόπινγκ

εξέταση-από-ανιχνευτή-αλήθειας-ζητά-ο-148681

Συνεχίζει να συγκλονίζει το σκάνδαλο ντόπινγκ του Λανς Άρμστρονγκ που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες και ο Αμερικανός ποδηλάτης ζητά να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους προκειμένου να «καθαρίσει» το όνομά του.

Αυτό το δήλωσε ο δικηγόρος του στο ραδιόφωνο του ΒΒC, καθώς ο πελάτης του πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να λάβει την ηθική ικανοποίηση, έπειτα από την έκθεση καταπέλτη 1.000 σελίδων του οργανισμού αντι-ντόπινγκ των ΗΠΑ.

«Ο Λανς Άρμστρονγκ θα μπορούσε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους προκειμένου να καθαρίσει το όνομά του από τους ισχυρισμούς ντόπινγκ. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, ποτέ δεν ξέρεις, αν και ο ίδιος πιστεύει ότι το όνομά του δεν μπορεί να “καθαρίσει” τη δεδομένη στιγμή», ήταν τα λόγια του Τιμ Χέρμαν, ο οποίος πρόσθεσε πως σωστό θα ήταν να περάσουν από αυτή την διαδικασία και οι 26 μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του.

«Είμαι υπέρμαχος αυτής της διαδικασίας εφόσον γίνει με σωστό εξοπλισμό, καλή διαχείριση και ειδικό τεχνικό», τόνισε ολοκληρώνοντας ο νομικός εκπρόσωπος του Άρμστρονγκ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου