ΔΙΕΘΝΗ

Οίκους ανοχής είχαν βάλει στο «μάτι» Ρώσοι φοιτητές

οίκους-ανοχής-είχαν-βάλει-στο-μάτι-ρ-181185

Πέντε φοιτητές μιας στρατιωτικής ακαδημίας στην Αγία Πετρούπολη, στη βορειοδυτική Ρωσία, αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης επειδή λήστευαν οίκους ανοχής χρησιμοποιώντας ως συνεργούς τις νεαρές φίλες τους.

Οι εν λόγω γυναίκες έμπαιναν στους οίκους ανοχής για να εντοπίζουν τους πιθανούς στόχους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Στρατιωτική Επιτροπή Έρευνας.

Τον Φεβρουάριο του 2011 οι φοιτητές της στρατιωτικής ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης δέχθηκαν την πρόταση μιας φίλης τους να «ληστέψουν οίκους ανοχής καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν θα απευθύνονταν στην αστυνομία εξαιτίας της παράνομης δραστηριότητάς τους», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής.

Στη συνέχεια τρεις γυναίκες, ηλικίας 18 έως 23 ετών, απευθύνθηκαν στους οίκους ανοχής προσφέροντάς τους τις υπηρεσίες τους και ζητούσαν πληροφορίες για το σύστημα ασφάλειας που χρησιμοποιούσαν.

Οι φοιτητές της στρατιωτικής ακαδημίας πήγαιναν ως πελάτες στους οίκους ανοχής και τους λήστευαν.

Η συμμορία είχε διαπράξει έξι ληστείες και είχε αποκομίσει λεία σχεδόν 400.000 ρούβλια (10.000 ευρώ) μέσα σε τέσσερις μήνες, προτού συλληφθεί από την αστυνομία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου