ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ: 13χρονος δολοφόνησε τον ένα αδερφό του και βίασε τον άλλο

σοκ-13χρονος-δολοφόνησε-τον-ένα-αδερφό-184673
Αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη ήρθαν οι αρχές στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν συνέλαβαν ένα παιδί 13 ετών με τις κατηγορίες της δολοφονίας του 2χρονου αδελφού του, τον οποίο χτυπούσε μέχρι να ξεψυχήσει και του βιασμού του 5χρονου ετεροθαλούς αδελφού του.
Την ιστορία του 13χρουνου Κρίστιαν Φερνάντεζ δεν θα μπορούσε να την είχε σκεφτεί ούτε ο πιο έμπειρος σεναριογράφος αστυνομικών ταινιών του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την dailymail το άτυχο παιδί από τη στιγμή που γεννήθηκε γνώρισε την παραμέληση και κακοποίηση από τους ίδιους του τους συγγενείς, αφού σε ηλικία μόλις δύο ετών, βρέθηκε να κυκλοφορεί γυμνός στον δρόμο, καθώς η ναρκομανής γιαγιά του τον είχε παρατήσει και η τύχη της 14χρονης μητέρας του αγνοούνταν.
Και η απίστευτη ιστορία έχει και συνέχεια, αφού ο μικρός έπεσε θύμα βιασμού από τον 25χρονο πατέρα του. Αργότερα, τον ξυλοκόπησε ο πατριός του, ο οποίος και αυτοκτόνησε λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος η αστυνομία που είχε κληθεί να ερευνήσει το περιστατικό.
Η υπόθεση αποτελεί μία από τις πλέον περίεργες και δυσκολότερες που θα διεξαχθούν στα δικαστήρια της Πολιτείας. Εάν ο 13χρονος δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού, μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και σε ισόβια.
iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου