ΔΙΕΘΝΗ

Εφαγε τη γάτα και έκανε την ουρά της… μενταγιόν!

εφαγε-τη-γάτα-και-έκανε-την-ουρά-της-μ-185551

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα σε κλειστό χώρο όπου είχαν παρεισφρήσει άστεγοι.

Ενας από αυτούς προκειμένου να βρει τροφή σκότωσε μία γάτα, την έγδαρε και την έφαγε, αφήνοντας στο σημείο τόσο το δέρμα όσο και τα εντόσθια και άλλα απομεινάρια της, μερικά από αυτά μάλιστα σε ψυγειάκι, για κατανάλωση το επόμενο διάστημα.

Αυτό που ήταν πραγματικά απίστευτο, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι ο «δράστης», ένας 25χρονος ονόματι Ράσελ Κρίστοφερ Χόφσταντ, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά χρησιμοποίησε άλλα μέρη του ζώου για… καλοπισμό!

Οπως έγινε αντιληπτό όταν συνελήφθη, φορούσε την ουρά της γάτας στο λαιμό του, δεμένη με μέρος των εντόσθιων του ζώου, όπως θα έκανε ένας πρωτόγονος. Οπως είπε ο νεαρός, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και δεν είχε πού να ζήσει και τίποτε να φάει.

Για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι κράτησε το δέρμα, υποστήριξε ότι θα το γέμιζε με κάποιο υλικό και θα το χρησιμοποιούσε σαν… «διάκοσμο σε ένα πάρτι»!

Παραδόξως, ακόμη και για τις ΗΠΑ, ο Χόφσταντ κρίθηκε πνευματικά ικανός να δικαστεί για τα αδικήματα της κακοποίησης του ζώου και της διάρρηξης. Ο δικαστής του Φοίνξ της Αριζόνα του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και άλλα τέσσερα έτη με αναστολή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα διαμαρτύρεται για την ποιότητα του φαγητού…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου