ΔΙΕΘΝΗ

Δημοσίευση των «ημίγυμνων» φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον στην Ιρλανδία

δημοσίευση-των-ημίγυμνων-φωτογραφ-185803

Η ιρλανδική εφημερίδα Daily Star δημοσίευσε σήμερα τις τόπλες φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, οι οποίες έχουν ήδη δημοσιευθεί σε γαλλικό περιοδικό προκαλώντας την οργή του πρίγκιπα της Βρετανίας Ουίλιαμ και της συζύγου του.

«Βρισκόμαστε σε μια γελοία κατάσταση όπου η ελίτ προστατεύεται από τον Τύπο», δήλωσε στο BBC ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Μάικ Ο’Κέιν.

«Αν οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν δημόσιο δρόμο έχουμε το δικαίωμα να της δημοσιεύσουμε, εκτός κι αν λάβουμε αντίθετη εντολή», πρόσθεσε ο ίδιος. «Προσπαθούμε να πουλήσουμε όσο περισσότερα αντίτυπα μπορούμε, δεν θα δικαιολογηθώ γι’ αυτό», υπογράμμισε ο Ο’Κέιν.

Οι φωτογραφίες της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του δεύτερου στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο, «δεν διαφέρουν από αυτές άλλων διασημοτήτων που έχουμε δημοσιεύσει, όπως της Ριάνα και της Λέιντι Γκάγκα», σημείωσε ο διευθυντής σύνταξης της Daily Star.

Η Κέιτ Μίντλετον «δεν είναι η μέλλουσα βασίλισσα της Ιρλανδίας, οπότε το μόνο μέρος που προκαλεί οργή η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι το Ηνωμένο Βασίλειο», εκτίμησε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι φωτογραφίες είναι «πολύ, πολύ καλόγουστες».

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ιρλανδική έκδοση της Daily Star, αλλά όχι η βορειο-ιρλανδική. Μέχρι στιγμής καμία βρετανική εφημερίδα δεν τις έχει δημοσιεύσει, αντίθετα χθες Παρασκευή το ιταλικό περιοδικό Chi ανακοίνωσε ότι θα τις δημοσιεύσει τη Δευτέρα.

Εξάλλου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσέφυγαν χθες στη δικαιοσύνη κατά του γαλλικού περιοδικού Closer, το οποίο πρώτο δημοσίευσε τις φωτογραφίες της δούκισσας στην Προβηγκία στη διάρκεια των διακοπών τους στις αρχές της εβδομάδας,για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου