ΔΙΕΘΝΗ

Του έκανε ένεση σιλικόνης στο πέος του και εκείνος πέθανε

του-έκανε-ένεση-σιλικόνης-στο-πέος-του-188669
Ποινή κάθειρξης 10 ετών αντιμετωπίζει η 35χρονη Κασία Ριβέρα, που κατηγορείται για τον θάνατο ενός 22χρονου, μετά από ένεση σιλικόνης για την επιμήκυνση του πέους. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2011 και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη.
Όπως αναφέρει σήμερα η Sun, ο νεαρός, που είδε την μέθοδο αυτή της επιμήκυνσης μέσα από διαφημιζόμενα φυλλάδια, πήγε στο σπίτι της 35χρονης και του έκανε την ένεση. Την επόμενη μέρα έπαθε εμβολή και πέθανε. Το θύμα ήταν μόλις 22 ετών και πατέρας δύο παιδιών.
Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση πιστεύουν πώς η γυναίκα έχει εφαρμόσει την μέθοδο και σε άλλους ανθρώπους, ενώ όπως έγινε γνωστό οποιαδήποτε ουσία περάσει στον οργανισμό μέσο του πέους πάει κατευθείαν στο αίμα και μπορεί να προκαλέσει πολύ αργό θάνατο. H ίδια πάντως δηλώνει αθώα.

Η υγρή σιλικόνη πωλείται αρκετά συχνά στην μαύρη αγορά και χρησιμοποιείται από γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Ωστόσο, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την υγεία.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου