ΔΙΕΘΝΗ

Τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης του ζεύγους Μπερλουσκόνι

τέλος-στις-φήμες-περί-επανασύνδεσης-τ-199947

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Βερόνικα Λάριο διατηρούν μια πολιτισμένη σχέση, αλλά το δικαστήριο για την έκδοση διαζυγίου συνεχίζεται», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή οι δικηγόροι τους το πρωί της Τετάρτης. Έτσι έκλεισε κάθε παράθυρο «αισθηματικής» επανασύνδεσης.

«Προς το παρόν δεν υπεγράφη καμία συμφωνία», προσθέτουν οι δικηγόροι Νικολό Γκεντίνι και Μαρία Κριστίνα Μορέλι, που κάνουν επίσης γνωστό ότι «οι Λάριο και Μπερλουσκόνι, συνέφαγαν δυο φορές μαζί με τα παιδιά τους, όχι όμως, στην βίλα του Άρκορε» όπου διαμένει ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης.

Επιβεβαιώνεται επίσης ότι η Λάριο από το 2010 δεν διαμένει στην έπαυλη του Μακέριο, ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, έξω από το Μιλάνο, αλλά σε ένα διαμέρισμα στην ιταλική συμπρωτεύουσα.

Η δικαστική διαδικασία για την έκδοση διαζυγίου ξεκίνησε μετά από αίτημα της Λάριο τον Μάιο του 2009. Ως τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω ασυμφωνίας σχετικά με το ποσό της μηνιαίας διατροφής.

Η Λάριο δεν αποδέχθηκε πρόταση για καταβολή επτά εκατομμυρίων το χρόνο (μεικτό ποσό) και την δυνατότητα διαμονής στην βίλα του Μακέριο.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου