ΔΙΕΘΝΗ

Σωσίας της Τζολί μαχαίρωσε ταξιτζή όταν της αρνήθηκε να κάνουν σεξ

σωσίας-της-τζολί-μαχαίρωσε-ταξιτζή-ότ-201208

Ένας οδηγός ταξί της Ρουμανίας υποστηρίζει ότι μία επιβάτης του που μοιάζει απίστευτα με την Angelina Jolie τον μαχαίρωσε όταν αρνήθηκε να την ικανοποιήσει σεξουαλικά για τρίτη φορά.

Πρωταγωνιστής ο 34χρονος Ρουμάνος ταξιτζής Nicolae Stan, ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία του Βουκουρεστίου ότι η Luminita Perijoc, τον υποχρέωσε υπό την απειλή μαχαιριού να της κάνει σεξ και στοματικό έρωτα. Αρχικά εκείνος αναγκάστηκε να ενδώσει, όταν όμως αρνήθηκε να το κάνει για τρίτη φορά εκείνη τον μαχαίρωσε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 30χρονη σωσίας της Angelina Jolie επιβιβάστηκε στο ταξί του θύματος με προορισμό το σπίτι της. Όταν έφτασαν εκεί, του ζήτησε να την βοηθήσει να ανεβάσει την βαλίτσα της στο διαμέρισμα της.

«Νοιώθω απαίσια. Έχω γίνει διάσημος χωρίς να το θέλω. Όλοι κοιτάζουν τις φωτογραφίες της, κοιτάζουν εμένα και μετά βάζουν τα γέλια. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί της είπα όχι. Αλλά δεν καταλαβαίνουν πως είναι να έχεις μια τρελή να σου φωνάζει κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να αποδώσεις, ακόμη και αν η άλλη είναι η Μις Ρουμανία», δήλωσε ο Ρουμάνος ταξιτζής.

«Μου ζήτησε να την βοηθήσω με την βαλίτσα της. Όταν ανεβήκαμε πάνω, με πήγε στην κουζίνα και μου ζήτησε να της κάνω σεξ. Δεν είχε συνηθίσει να ακούει όχι, οπότε όταν της το είπα εξαγριώθηκε, πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο και με υποχρέωσε να γδυθώ και να της κάνω σεξ. Αλλά δεν ικανοποιήθηκε και μου ζήτησε να το κάνουμε ξανά. Της έκανα στοματικό έρωτα, και πάλι με μαχαίρωσε», υποστήριξε, στη συνέχεια ο παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών, Nicolae Stan.

Tο 34χρονο θύμα βιασμού γλίτωσε από τα χειρότερα όταν κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της Perijoc και κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του. Η Luminita Perijoc άνοιξε την πόρτα για να υποδεχτεί τους αστυνομικούς εντελώς γυμνή και με το μαχαίρι στο χέρι.

Σύμφωνα με τις αρχές η νεαρή βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων και όπως δήλωσε η ίδια ο ταξιτζής έμοιαζε λίγο με τον ηθοποιό Vin Diesel, με τον οποίο έχει ψύχωση.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου