ΔΙΕΘΝΗ

Τι βρέθηκε στο αυτί, αυτής της γυναίκας;

τι-βρέθηκε-στο-αυτί-αυτής-της-γυναίκας-207632
Έπειτα από 11 άκαρπες επισκέψεις στο γιατρό της, σε ένα διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών η Danielle Eccles είχε πεισθεί ότι ο έντονος πόνος στο αυτί της δεν πρόκειται να θεραπευτεί ποτέ.

Μετά από το διάστημα αυτό, η 28χρονη, που είναι στέλεχος του Αμερικάνικου Εθνικού Συστήματος Υγείας, άρχισε να χάνει τελείως την ακοή της από το βουλωμένο και πρησμένο δεξί της αυτί, ενώ περνούσε περιόδους που πονούσε ανυπόφορα, διαστήματα κατά τα οποία αναγκαζόταν να απέχει από τη δουλειά της.

Μια μέρα, που έβαλε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα στο αυτί της από τις σταγόνες που της είχε γράψει ο γιατρός της, είδε έκπληκτη ότι έπεσε από το αυτί της το κεφάλι ενός εντόμου. Τότε θυμήθηκε ότι όταν εκδηλώθηκαν τα ενοχλητικά συμπτώματα για πρώτη φορά, ένιωθε σαν κάτι να την γαργαλούσε μέσα στο αυτί. Ήταν βέβαιη ότι κάτι είχε διεισδύσει μέσα στο αυτί της. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 09.

«Ήμουν βέβαιη ότι κάτι είχε μπει στο αυτί μου», έλεγε στον άνδρα της. «Ένιωσα τεράστια ανακούφιση όταν ο γιατρός μου, είπε ότι δεν βλέπει τίποτα μέσα», είπε διηγούμενη την ιστορία της.

Εκείνη την περίοδο ωστόσο πήγε τελικά σε ένα νοσοκομείο, όπου ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, έβγαλε από το αυτί της το υπόλοιπο σώμα μιας πασχαλίτσας που ήταν άριστα διατηρημένο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου