ΔΙΕΘΝΗ

Βρήκε στη λεκάνη έναν τεράστιο βασιλικό πύθωνα!

βρήκε-στη-λεκάνη-έναν-τεράστιο-βασιλι-226283
Η τουαλέτα είναι το μέρος όπου ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος.

Αυτό πίστευε και μία γερμανίδα συνταξιούχος από το χωριό Σβανστέτεν. Ωστόσο, όταν άνοιξε το καπάκι της λεκάνης, ανακάλυψε ότι είχε και παρέα! Μέσα στο νερό αναπαυόταν ένας τεράστιος βασιλικός πύθωνας.

Η 74χρονη γυναίκα έπαθε το σοκ της ζωής της. Έκλεισε το καπάκι και τράβηξε το καζανάκι για να στείλει το ερπετό από εκεί που είχε έρθει. Εις μάτην όμως. Το φίδι παρέμεινε αμετακίνητο.

Η ηλικιωμένη κάλεσε την αστυνομία, όμως οι άνδρες που κατέφθασαν στο σπίτι της κρίθηκαν… αναρμόδιοι και ζήτησαν τη βοήθεια της πυροσβεστικής.

Τελικά, οι πυροσβέστες άνοιξαν την αποχέτευση στον κήπο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το φίδι που είχε μήκος περίπου ένα μέτρο!

Σύμφωνα με ειδικό, το φίδι δεν είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Η ίδια εκτίμησε ότι το ερπετό απέδρασε από κάποιο σπίτι στην περιοχή και χώθηκε σε κάποιον αγωγό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην τουαλέτα της 74χρονης.

Η αστυνομία στην αναφορά της ταξινόμησε το φίδι ως «απολεσθέν ζώο» και το παρέδωσε στα χέρια της οφιολόγου, η οποία θα το φροντίσει μέχρι να το αναζητήσουν οι ιδιοκτήτες του.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αντιμέτωπη με έναν πύθωνα είχε βρεθεί και μία άλλη γυναίκα, το 2007, στον Καναδά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου