ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις μέρες «σάπιζε» το πτώμα του γιου του Σταλόνε πριν τον βρουν

τέσσερις-μέρες-σάπιζε-το-πτώμα-του-γ-238005

Αυτό είναι το ανατριχιαστικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία στη σορό του 36χρονου Σέιτζ Σταλόνε. Ο οποίος και ζούσε σε ένα δωμάτιο γεμάτο πεταμένα ρούχα, αποτσίγαρα, μπουκάλια μπύρας και άδεια κουτιά από delivery.

Όλα δείχνουν πως η επίσημη αιτία θανάτου του γιου του Σιλβέστερ Σταλόνε -που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον πατέρα του στο Ρόκι 5- είναι υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών. Και ότι η εικόνα ενός «ήρεμου, υγιούς επιχειρηματία ο οποίος ετοιμαζόταν να παντρευτεί» που προσπαθεί να περάσει η οικογένειά του απέχουν δραματικά από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το TMZ o Σέιτζ -στον οποίον κανείς δεν είχε μιλήσει από την Παρασκευή- ζούσε σε ένα βρώμικο στούντιο γεμάτο σκουπίδια, αποφάγια και άδεια κουτιά μπύρας. Με την οικιακή βοηθό να έχει ρητές οδηγίες να μην μπει ποτέ στο δωμάτιο του.

Ο πατέρας του, που ειδοποιήθηκε για τα νέα ενώ βρισκόταν μαζί με τον Άρνολντ Σβατζενέγκερ στην Comic Con στο Σαν Ντιέγκο προμοτάροντας το Expendables 2, παραμένει «συντετριμμένος» και «χτυπημένος από θλίψη».

Συγκεκριμένα ένας φίλος του -που ήταν παρών όταν του μεταβίβασαν τα νέα- δήλωσε «Όταν του άκουσε σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και σχεδόν κατέρρευσε. Μετά σταμάτησε να μιλάει και άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα».

Οι φήμες ότι ο 36χρονος αυτοκτόνησε έχουν αρχίσει να πληθαίνουν, καθώς επιβεβαιώνεται ότι δίπλα του βρέθηκε μεγάλος αριθμός ανοιχτών μπουκαλιών με ηρεμιστικά. Αν και δεν φαίνεται να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου