ΔΙΕΘΝΗ

Κινέζοι χωρικοί μπερδεύουν ερωτικό βοήθημα με σπάνιο μανιτάρι

κινέζοι-χωρικοί-μπερδεύουν-ερωτικό-β-260832

Η ανακάλυψη ενός περίεργου αντικειμένου από χωρικούς στην Κίνα τους έκανε για λίγο να πιστέψουν ότι εντόπισαν ένα μανιτάρι, που κατά τους κινεζικούς θρύλους, φέρνει την αθανασία. Η αλήθεια όμως ήταν περισσότερο πεζή: ήταν απλώς ένα ερωτικό βοήθημα…

Οι χωρικοί του Λιουκουμπού στη δυτική Κίνα, μεταδίδει το ABC, βρήκαν κατά τη διάρκεια έργων ένα εύπλαστο αντικείμενο που έμοιαζε με μανιτάρι. Χωρίς να γνωρίζουν τι ήταν κάλεσαν τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Η δημοσιογράφος του καναλιού μίλησε με ενθουσιασμό για το σπάνιο εύρημα. Ούτε οι πιο ηλικιωμένοι κάτοικοι είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο, είπε –προφανώς ούτε η ίδια κατάλαβε ότι ήταν ερωτικό βοήθημα.

Εμφανίζεται μάλιστα στο ρεπορτάζ να συμφωνεί με κάτοικο ότι πρόκειται για λιγκζί, ένα μανιτάρι που μεγαλώνει μέσα στη γη και ο θρύλος το θέλει να δίνει την αθανασία.

Δυστυχώς οι κάτοικοι και η δημοσιογράφος δεν είχαν δίκιο.

Περισσότερο έμπειροι τηλεθεατές κατάλαβαν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν ένα ερωτικό βοήθημα. Το βίντεο του ρεπορτάζ έγινε εν μιά νυκτί δημοφιλέστατο με χιλιάδες θεάσεις. Άλλοι πάντως έσπευσαν να συγχαρούν τους χωρικούς για την αγνότητά τους.

Το κανάλι απέδωσε το λάθος στη νεαρή ηλικία και την απειρία της ρεπόρτερ και ζήτησε συγγνώμη: «η εκπομπή μας τους έκανε όλους να γελάσουν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου