ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε απολογία ο Μπέντνερ για το.. εσώρουχό του

σε-απολογία-ο-μπέντνερ-για-το-εσώρουχό-265752

Σε απολογία «για απρεπή συμπεριφορά» κάλεσε η UEFA τον Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος αποκάλυψε το λογότυπο εταιρείας στοιχήματος, που βρισκόταν στο πάνω μέρος του εσωρούχου του, στη διάρκεια των πανηγυρισμών του για το δεύτερο γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία για το EURO 2012. Ο διεθνής επιθετικός σήκωσε τη φανέλα του και έδειξε το όνομα εταιρείας από την Ιρλανδία, μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του, με το οποίο οι Δανοί ισοφάρισαν σε 2-2.

«Η UEFA κίνησε την προβλεπόμενη διαδικασία κατά του Δανού επιθετικού, Νίκλας Μπέντνερ, για απρεπή συμπεριφορά στον αγώνα της Τετάρτης για τον Β’ όμιλο του UEFA EURO 2012 με την Πορτογαλία στο Λβιβ» αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας και συμπληρώνει: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα επιληφθεί αυτής της υπόθεσης τη Δευτέρα».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι επρόκειτο απλώς για ένα γουρλίδικο εσώρουχο που είχε φορέσει και στο πρώτο ματς της διοργάνωσης, αλλά και κάποιες άλλες φορές στο παρελθόν. Επισημαίνει δε ότι δεν είχε καταλάβει ότι σπάει κάποιον κανόνα.

Η UEFA, όπως και η FIFA, έχουν θέσει αυστηρούς κανόνες σε σχέση με τις διαφημίσεις, καθώς οι χορηγοί τους πληρώνουν αρκετά μεγάλα ποσά για να προβληθούν μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου