ΔΙΕΘΝΗ

Φοιτήτρια σύρθηκε από λεωφορείο για σχεδόν ένα χιλιόμετρο!

φοιτήτρια-σύρθηκε-από-λεωφορείο-για-σ-268651

Την τελευταία της πνοή άφησε στο οδόστρωμα μία 20χρονη φοιτήτρια του Cambridge University αφού σύρθηκε για 825 μέτρα από το λεωφορείο που τη χτύπησε χωρίς ο οδηγός να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε.

Η Mingwei Tan υπέστη εκτεταμένα και μοιραία τραύματα μετά το χτύπημα από το νυχτερινό λεωφορείο N5 στο Hampstead, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, το οποίο οδηγούσε ο 52χρονος Shahriar Firouzian.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί αλλά σταμάτησε και σε μία στάση για να παραλάβει επιβάτες με το σώμα της 20χρονης εγκλωβισμένο κάτω από το όχημά του!

Για τη τραγωδία έμαθε μία ημέρα μετά όταν πήγε για δουλειά και βρήκε εκεί αστυνομικούς, στους οποίους είπε πως νόμιζε πως είχε χτυπήσει μία αλεπού!

Το άψυχο σώμα της Mingwei βρέθηκε στο δρόμο στο Haverstock Hill σε απόσταση 825 μέτρων από το σημείο όπου έφυγε το παπούτσι της στην Pond Street, όπου τη χτύπησε το λεωφορείο.

Ο Firouzian δικάζεται για το θάνατο της Tan από απρόσεχτη οδήγηση.

Η άτυχη φοιτήτρια είχε μόλις γυρίσει από διακοπές στην Κύπρο και επρόκειτο την ημέρα που έχασε τη ζωή της να φύγει για Ρώμη. Είχε πάρει το λεωφορείο για να παραλάβει τις αποσκευές της από το σπίτι ενός οικογενειακού φίλου όπου έμενε και δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα αφότου κατέβηκε από το λεωφορείο αυτό.

Οι κάμερες ασφαλείας και από τα δύο λεωφορείο κατέγραψαν την 20χρονη να διασχίζει το δρόμο την ώρα που έστριβε το λεωφορείο του Firouzian. «Δεν την είδε καθόλου. Τη χτύπησε και παρασύρθηκε το σώμα της κάτω από το λεωφορείο», είπε ο εισαγγελέας.

Οι περαστικοί εντόπισαν την άτυχη γυναίκα όταν το σώμα της απαγκιστρώθηκε από το όχημα και κάλεσαν βοήθεια. Όμως ήταν ήδη νεκρή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου