ΔΙΕΘΝΗ

Εφτιαξε άλμπουμ στη μνήμη του μωρού της και το Facebook τη διέγραψε

εφτιαξε-άλμπουμ-στη-μνήμη-του-μωρού-τη-291695

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook διέγραψε από τα μέλη του μία μητέρα από την Αμερική επειδή έφτιαξε στο προφίλ της ένα άλμπουμ φωτογραφιών στη μνήμη του μωρού της που έζησε μόλις 8 ώρες.

Η Χιδεέρ και ο Πάτρικ Γουόκερ υποδέχτηκαν το νεογέννητο αγοράκι τους Γκρέισον Τζέιμς Γουόκερ, όμως δυστυχώς το αγγελούδι τους έζησε μόλις για οκτώ ώρες. Ο μικρός Γκρέισον έπασχε από ανεγκεφαλία, μια σπάνια γεννητική ανωμαλία.

Όταν το αγγελούδι τους έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα του δημιούργησε εις μνήμη του ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο Facebook, για να μοιραστεί με συγγενείς και φίλους τη χαρά της γέννησης και τον πόνο της απώλειας.

Το κοινωνικό δίκτυο όμως, διέγραψε μετά από λίγο τις φωτογραφίες για παραβίαση της πολιτικής του Facebook και στη συνέχεια μπλόκαρε εξολοκλήρου το προφίλ της Heather Walker.

Έξαλλοι οι γονείς ζητούν τώρα εξηγήσεις από το Facebook, αφού οι φωτογραφίες δεν ανήκουν σε κανέναν από τους τύπους περιεχομένου που συνήθως διαγράφονται: βία, αυτοτραυματισμός, παρενόχληση-εκφοβισμός, πορνογραφικό υλικό, spam, απάτη «ψαρέματος».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το Facebook.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου