ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλω να συνεχίσω εδώ»

θέλω-να-συνεχίσω-εδώ-310572

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απέδωσε τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν στην έλλειψη φρεσκάδας της ομάδας του. Παράλληλα υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το χαμένο του πέναλτι και εξέφρασε σαφή προτίμηση υπέρ της Τσέλσι για τον φετινό τελικό, ενώ για το μέλλον του ανέφερε πως «αν το θέλει η διοίκηση και το θέλουν και οι παίκτες, θέλω κι εγώ να συνεχίσω εδώ».

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έκαναν φανταστική δουλειά, όμως αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα που ενώ εμείς το Σάββατο είχαμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι μας για το πρωτάθλημα, εκείνη είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει τους παίκτες της. Η διαφορά φάνηκε. Το ματς είχε πολύ πάθος και τακτική και στο τέλος μένουμε εμείς στενοχωρημένοι και οι αντίπαλοί μας χαρούμενοι. Πριν δύο χρόνια ήμουν εγώ αυτός που χοροπηδούσα σε αυτό το γήπεδο και στην Μπάγερν έκλαιγαν…», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είναι δύσκολο μετά από μία τέτοια χαμένη ευκαιρία, αλλά πρέπει να ανασυνταχτούμε. Πέρυσι κατακτήσαμε το Κύπελλο, ένα τρόπαιο που έλειπε από τη Ρεάλ για πολλά χρόνια. Τώρα μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί επίσης ένα μεγάλο βήμα προόδου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και δεν έχω να την κατηγορήσω για τίποτα», πρόσθεσε.

Για το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο και τις συνεχείς συγκρίσεις με τον Μέσι, είπε: «Κάποιος θα χάσει κι ένα πέναλτι… Δεν είναι εύκολο με τόση πίεση κι έχοντας παίξει πριν για δύο ώρες να ευστοχήσεις σε πέναλτι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ποιος είναι καλύτερος, ο Μέσι ή ο Ρονάλντο, αλλά θεωρώ πως ο Ρονάλντο φέτος ήταν καλύτερος του Μέσι. Σήμερα αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο, χθες ήταν ο Μέσι. Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να συγχαρούμε τον Νόιερ για τις αποκρούσεις του».

Για το πού επιθυμεί να καταλήξει ο φετινός τίτλος, ανέφερε: «Δεν θα πω ψέματα. Δεν θέλω να κερδίσει η Μπάγερν στον τελικό, γιατί η καρδιά μου είναι μπλε. Θέλω να κερδίσει η Τσέλσι».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου