ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Είπαν σε καπνίστρια επιβάτη να το σβήσει κι αυτή… γδύθηκε!

ηπα-είπαν-σε-καπνίστρια-επιβάτη-να-το-σ-317667

ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η προσπάθεια των αρχών ασφαλείας να πείσουν μία νεαρή γυναίκα να μην καπνίζει στο check-in του αεροδρομίου.

Ο εξονυχιστικός έλεγχος που υφίστανται οι επιβάτες των πτήσεων στις ΗΠΑ, μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, μεταξύ άλλων έχει επιμηκύνει κατά πολύ το χρόνο παραμονής στους σχετικούς χώρους των αεροδρομίων.

Ετσι, επιβάτες με διάφορα προβλήματα που χρειάζονται συχνή αντιμετώπιση, από την τουαλέτα ως την πρόσληψη της «δόσης» τους σε νικοτίνη, συχνά φτάνουν σε οριακό σημείο. Και σε μερικές περιπτώσεις, «ξεφεύγουν», όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Το πρωί της Τρίτης στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, μία γυναίκα που περίμενε να επιβιβαστεί στην πτήση της, άναψε τσιγάρο σε χώρο όπου (προφανώς) απαγορευόταν.

Μετά από λίγο, άνθρωποι από το προσωπικό της ζήτησαν να σβήσει τη «γόπα» που κρατούσε. Κατά διάφορα διαδικτυακά μέσα, η φράση που χρησιμοποίησαν ήταν «put out your butt», καθώς έτσι λέγεται το μισοκαπνισμένο τσιγάρο, είναι δηλαδή η ίδια λέξη που χρησιμοποιείται και για τα… οπίσθια.

Η γυναίκα ωστόσο αποφάσισε να ερμηνεύσει την εντολή κυριολεκτικά και άρχισε να γδύνεται, μέχρι που έμεινε τελείως γυμνή, μπροστά στο έκπληκτο προσωπικό και τους άλλους επιβάτες. Μάλιστα, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, ρώτησε στο γκισέ εάν θα πρέπει να πάρει νέα κάρτα επιβίβασης!

Τελικά, οι αρμόδιοι ασφαλείας «μάζεψαν» αυτήν και τα ρούχα της και την οδήγησαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, προκειμένου να υπάρξει μία εκτίμηση για την ψυχική και πνευματική της κατάσταση…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου